Dotazy občanů - - Oficiální web MP Klecany
Městská Policie Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města Městská Policie Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města

Dotazy občanů

Doprava - ulice U louže, Dolní kasárna

13.2.2017, Petra

Zdravím Vás,
v ulicích U louže a Dolní kasárna nám opět začaly jezdit kamiony. Dopravní značka u křižovatky ulic U louže x Topolová, kterou byl jejich vjezd zakázán, je zakryta igelitem a neuměle přelepena lepící páskou. Zajímá mě, jestli je tato úprava DZ provedena na základě Vašeho popudu, a pokud ne, prosím o nápravu. Řidiči nákladních vozů, které tato úprava zjevně potěšila, navíc ani nerespektují omezenou rychlost, která v uvedených ulicích platí a je náležitě vyznačena. A k tomu je ještě druhá část dotazu, mohlo by se uvažovat například o zavedení zpomalovacích retardérů v nějaké části této ulice? Auta i osobní, která převážně směřují do a z kasáren, sníženou rychlost nedodržují a jízda po povrchu této silnice, který se skládá z jednotlivých panelů, je opravdu hlučná..

Děkuji

Odpověď

14.2.2017

Dobrý den, z důvodu přeložky inženýrských sítí v areálu Dolních Kasáren, je zcela znemožněn vjezd zadní vrátnicí všem vozidlům do areálu. Po dobu přeložky tj. cca do 2. března 2017 budou všechna vozidla jezdit horní vrátnicí tj. ulicí Dolní Kasárna. Úprava silničního provozu je schválena Dopravním inspektorátem Policie ČR a městem Klecany. Omlouváme se za komplikace.

S přáním hezkého dne

Zuzana Kudláčková

Zpět