Dotazy občanů - - Oficiální web MP Klecany
Městská Policie Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města Městská Policie Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města

Dotazy občanů

Doprava na slavnosti P+L břehů

6.9.2016, Tomáš Bažant

Dobrý den, v sobotu se koná tradiční a hojně navštěvovaná kulturně - společenská akce u Vltavy. Dost lidí z Klecan sice "dojde po svých" , nicméně máme i dost návštěvníků, co sjíždí až k Vltavě motorovým vozidlem a následně se tam motají (problém kde zaparkovat). Šlo by zauvažovat pro osoby se sníženou pohyblivosí ale i zpohodlněné motoristy o zavedení kyvadlové dopravy např. z náměstí či odjinud zvrchu Klecan ? Mnoho účastníků by jistě uvítalo i odvoz zpět nahoru do Klecan. Samozřejmě předpokládám, že by se jednalo o placenou službu.
diky za info, Tomáš

Odpověď

6.9.2016

Ahoj Tomáši,

pro letošní ročník bude zajištěna pořadatelská služba, která bude koordinovat parkování a vjezd do ulice Povltavská. O zavedení kyvadlové dopravy jsme zatím neuvažovali. Pokud bychom tuto službu chtěli nabídnout návštěvníkům v budoucnu, bude záležet i na její finanční náročnosti (zda by v případě placené služby byla pro poskytovatele rentabilní, případně jak by zatížila rozpočet akce).

S pozdravem Dan Dvořák

Zpět