Dotazy občanů - - Oficiální web MP Klecany
Městská Policie Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města Městská Policie Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města

Dotazy občanů

Čistička

24.11.2020, Petr Klíma

Dobrý den, žádám opakovaně o informaci, jaký je předpokládaný termín dokončení čističky!? Děkuji za odpověď.
Petr Klíma

Odpověď

25.11.2020

Dobrý den, pane Klímo,

do 1. 12. bude kompletně hotová technologie a na ČOV bude zahájen zkušební provoz, který potrvá 1 rok. Z důvodu nařízené karantény, která v uplynulých dnech stavbu bohužel postihla, se dostala stavba do mírného časového skluzu. Dokončení stavebních prací na objektech ČOV je dle smlouvy o dílo 31. 1. 2021, mimo terénní úpravy a dokončení živičných povrchů. Z technologických důvodů nelze tyto práce provádět v zimě, dokončovat se budou na jaře, předpokládáme koncem března, jak to klimatické podmínky dovolí.

Zmiňujete, že o informaci žádáte opakovaně. Na Váš dotaz Vám tedy nebylo odpovězeno? Můžete mi prosím napsat (daniel.dvorak@mu-klecany.cz), kdy a koho jste o informaci žádal? Odpovídám určitě na každý dotaz, nejsem si ale vědom, že by se ke mně Vaše žádost o informaci dostala. Pokud jste vznesl dotaz na úřad a nedostal odpověď, omlouvám se za nedopatření a rád bych zjistil jeho příčinu.

Přeji hezký den, s pozdravem Daniel Dvořák, starosta

Zpět